Lithoremedies Zwarte Toermalijn

€12,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (99)

Verdampen op basis van edelstenen en heerlijk geurende rozenwater.

Beschermt, verfrist en reinigt snel ruimtes.

Werkt gunstig tegen straling van o.a. wifi en computers. Verdamp de Lithodremedie in de buurt van je rauter of computer voor het beste resultaat.

Werking van de Zwarte Toermalijn

De Toermalijn heeft een sterk reinigende en beschermende werking. De steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. Toermalijn reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden de chakra's, het lichaam en emoties in balans gebracht. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en het aannemen een slachtofferrol. Toermalijn heeft een bijzondere connectie met bloemen en planten. Het bevordert hun groei en beschermt tegen ongedierte.

Naast deze algemene eigenschappen van toermalijn aardt zwarte toermalijn en beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen: straling van mobiele telefoons, computerstraling, elektromagnetische straling, zoals milieuvervuiling, chemicaliën, wateraders, zwarte magie en vervloekingen en stress en spanningen. Hierdoor werkt zwarte toermalijn ontspannend, vergroot het de vitaliteit en bevordert een neutrale houding en logisch rationeel denken. Lichamelijk heeft de steen een positief effect op het immuunsysteem, pijn en dyslexie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen