Happiness mix olie 10 ml

€11,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (17)

Happinessolie brengt een lekkere geur in huis en zorgt voor een vrolijke sfeer. De warme geur van vanille geeft warmte, ontspanning en geborgenheid. In combinatie met de frisse en zoete geuren van sinaasappel en mandarijn zorgt Happiness voor een vrolijke en energieke sfeer. De combinatie van deze natuurlijke geuren zorgt voor een perfecte harmonie van zoete, frisse en warme geurnoten.  Er kan bijna niet meer vrolijkheid je kamer binnenkomen dan met deze compositie. Ook kinderen zullen deze geur zeer waarderen. 

Verdamp enkele druppels Happiness etherische oliemix naar wens voor een lekkere geur in huis, praktijk of andere ruimte.  De natuurlijke geuren van sinaasappel en mandarijn zullen in eerste instantie de boventoon voeren. Na verloop van tijd verdwijnt de geur van sinaasappel en mandarijn steeds meer naar de achtergrond en zal de geur van vanille meer naar voren komen.

Deze etherische olie compositie is ideaal voor een vrolijke start van de dag, maar ook voor een fijne en ontspannen avond. Omdat de geur wat weg heeft van gebakken koekjes is het ook een ideale geur bij de verkoop van je huis én als warm welkom voor je visite.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen